...

10 Najboljih Osobnih Trenera
Za Muškarce i Žene u Zagrebu

Na fitnes tržištu pojavila se enormna ekspanzija osobnih trenera, a među njima, postalo je sve teže pronaći onog pravog za sebe, koji zaista posjeduje kvalitetno znanje, višegodišnje iskustvo i rezultate svojih klijenata. Danas se svi osude reći da su “najbolji u svojoj branši” samo zato jer je osoba izgradila savršeno isklesano tijelo i vidljive trbušne mišići. 

No lijep izgled trenera izvana, ne garantira nužno stručnost, znanje, sigurnost i rezultate za vas. Kako bi ti uštedio/-la svoje vrijeme, i stavio-/la svoje zdravlje samo u ruke kvalificiranih stručnjaka, kontaktirali smo samo najbolje trenere na području Zagreba (s provjerenom ekspertizom, znanjem, iskustvom i rezultatima) te kreirali listu najboljih osobnih trenera za žene i muškarce na području Zagreba. 

1. Antonio Perić

Osobni trener za žene i muškarce

Reviews on Google (5/5)
5/5

Moj cilj je trening i prehranu prilagoditi vašim životnim navikama. Nema dijeta, zabrana i ubijanja svaki dan na traci. Proces mršavljenja može biti predivan, ako znamo kako.

Vodim se flexibilnim principom i motom: 80% + 20% = 100% sreće. Što bi značilo – 80% vremena unosimo zdravu hranu, a ostalih 20% unosimo stvari u kojima uživamo i koje nas vesele.

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

21€
po satu

Osobni trener Kristina Mikolcic

2. Kristiana Mikolcic

Osobni trener za žene

Reviews on Google (5/5)
5/5

Da, i ja sam ovdje. Vlasnica ovog bloga, viša medicinksa sestra te osobni trener za žene. Svojim online programima “Otključaj Svoju Senzualnost” i “Otključaj Svoje Ženstvenene Obline” (na engleskom jeziku) pomogla sam više od +9000 žena u SAD-U, Eurpo i Indiji.

Također, u Zagrebu radim s privatnim klijentima (ženama samo), 1:1 ili u mini grupama, te im pomažem da postignu svoje fitnes ciljeve: da oblikuju svoje tijelo, izgrade i povećaju gluteus, dobiju na masi i postanu fleksibilnije.

Ako i ti želiš izgraditi svoje ženstveno tijelo sa oblinama i ući u formu, bez da izgledaš “prenabildano” obrati mi se. Zajedno ćemo postići ciljeve koje želiš.

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

25€
po satu

3. Goran Golubić

Osobni trener za žene i muškarce​

Reviews on Google (5/5)
5/5

Magistar kineziologije i osobni fitness trener.  Svojim radom i znanjem želim pružiti klijentima maksimalan i dugoodrživ rezultat. Ako želite naučiti kako pravilno izvoditi vježbe, izbalansirati prehranu i postići željeni rezultat slobodno mi se javite.

Područje stručnosti:

Certifications

1 na 1 treining od

37,5€
po satu

4. Yevheniia Bozhko

Osobni trener za žene, muškarce i djecu

Život se sastoji od dobrih i loših situacija. Od uspona i padova. Svi mi prolazimo slične ili iste trenutke. Najbitnije je da nakon pada svi ustanenemo i nastavimo podignute glave koračati kroz život.

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

30€
po satu

5. Mario Vekić

Osobni trener za muškarce i žene

Od malih nogu u sportu,  19 godina bavljenja veslanjem,  dva puta nastupio na Olimpijskim igrama,  2008 Peking i 2012 London. Osvojio 40 naslova prvaka Hrvatske,  ostvario zapažene rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni.  5 medalja sa velikih natjecanja.

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

50€
po satu

6. Lovro Maltar

Osobni trener za muškarce i žene

12 Reviews on Google
5/5

Moja stručnost kao trenera usmjerena je na transformacije tijela, naglašavajući jačanje uma i promjenu mindseta, što se reflektira na različite aspekte života. Posvećujem se motivaciji klijenata, ističući važnost strpljenja i razumijevanja, uzimajući u obzir njihove različite potrebe i životne situacije. 

Glavni fokus mi je na postizanju body recomposition ciljeva, uključujući učvršćivanje tijela, smanjenje viška masti te izgradnju mišićne mase. Posebno naglašavam kvalitetu pokreta i izvedbu vježbi radi maksimalne aktivacije mišića, pružajući klijentima optimalne beneficije.

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

25€
po satu

7. Nikolina Škof Erdelja

Osobni trener za žene

Pomažem ženama upoznati snažniju verziju sebe na nježan i njima prilagođen način, kroz individualne treninge uživo i online. Radimo na unaprjeđenju zdravlja kroz stjecanje navike redovitog vježbanja i zdrave, uravnotežene prehrane, koju će moći slijediti cijeli život.
 
Moj je cilj pristupiti fitnesu na dugoročno održiv način, koji donosi željene rezultate sada i koje nije problem održati u budućnosti. 

Područje stručnosti:

Certifikati:

1 na 1 trening od

25€
po satu

Naša lista će ti garantirano pomoći da pronađeš pravog trenera za sebe, a prilikom odabira, vodili smo računa o: